Kersti kokkab

Kuna farmis on minu ülesandeks lõuna- ja õhtusöökide valmistamine ning olen olnud parajalt loovas meeleolus, et katsetada uusi retsepte, panen siia kirja omad nipid söökide valmistamisel. Nö. tulevaste põlvede tarbeks ja ka endale tõestuseks, et ma olen võimeline pikema aja jooksul kokkama.

Olgu siinkohal öeldud, et kui keegi tuleb küsima, mida kui palju maitsestamiseks panna, siis ma ei oska öelda. Ma lähenen alati sellelel küsimusele loominguliselt ja olenevalt sellest, milline maitseaine tundub sobivat. Samuti võib arvestada, et üldjuhul läheb ühe söögi jaoks 1 mugul sibulat; kui on küüslauku, siis 2-3 küünt, olenevalt nende suurusest. Kõik muud komponendid on samuti kõhutunne, kuid lisan siia niipalju koguseid kui mäletan ☺

Esmaspäev (15.04)
L – Omlett salaamivorsti ja šampinjonidega, katteks peale juust.
Tükelda salaamivorst ja šampinjonid (3-4), pruunista pannil, vajadusel maitsesta pipraga. Vahusta munad (4tk) eraldi nõus ning vala pruunistatud sisule peale. Mingil hetkel keera omlett pannil teistpidi. Kui omlett on valmis, raputa peale riivitud juustu ning lase sulada.
Õ – Riisi-liharoog, salatiks tomat, kurk ja jääsalat.
Lihtne roog valmistada. Tükelda liha ja pruunista/maitsesta, lisa külmutatud herned ja mais, prae segu kuni külmutatud köögiviljad on pehmed ning lisa keedetud riis. Sega omavahel ning voila. Salatiks tükelda kurk, tomat ja jääsalat, sega omavahel ning maitsetsa mõne maitserohelisega.

Teisipäev (16.04)
L – Tortillad
Tortilla sisse tee hakklihasegu ehk pruunista ja maitsesta hakkliha, lisa samas järjekorras väikeseks tükeldatud sibul ja küüslauk, konservmais (nõruta vedelik enne välja), lisa hapukurgikuubikud ning prae kuni segu valmis. Viimasena sega sisse tomatipasta. Pane segu tortilla sisse, raputa veel peale riivjuustu ning keera rulli. Soovi korral võid riivjuustu raputada ka peale kui soojendad tortillad mikros enne söömist.
Õ – Pasta
Tükelda ja prae kanalihakuubikud, lisa tükeldatud šampinjonid, väikesteks õisikuteks tehtud brokkoli ja tükeldatud paprika, maitsesta vastavalt enda soovile. Kui kogu segu on kergelt pruunistunud, lisa vahukoort nii palju, et segu oleks poolenisti vedeliku sees. Lase segul haududa/podiseda, kuni brokkoli on pehme. Lisa eelnevalt keedetud makaronid ning sega. Kui serveerid veidi hiljem, kui roog valmis, siis sega veelkord vahetult enne serveerimist. Salatiks kõrvale lihtne riivitud õuna-porgandisalat.

Kolmapäev (17.04)
L – Soojad võileivad
• Eesti moodi – määri saiale võid, lisa viilutatud tomatid, maitsesta soola ja pipraga, kata riivjuustuga ning pane kuuma ahju kuniks juust sulanud on.
• Ozzy moodi – määri saiale võid, lisa salaamivorstiviilud, tomativiilud ning riivitud juust. Kata teise saiaga ning pane minutiks võileivagrilli vahele
Õ – Kartulipuder kalafilee ja külmkastmega
Kartulipudru jaoks keeda kartuleid ning pigem liiga pehmeks kui jätad kõvaks. Vala vedelik ära, lisa taluvõi tükke (vastavalt maitsele) ja soola ning tambi pudrunuiaga korralikult ühtseks massiks. Lisa piima ning tambi veel, kuni oled kindel, et mass on suuremate tükkideta. Viimasena vahusta miksriga ning vajadusel lisa piima juurde, et pudru normaalselt mitte paks ja mitte vedel tuleks. Paneeritu kalafilee oli külmutatult ostetud, seega minule jäi vaid praadimise vaev (Eestis asendasin tihti kalafilee kalapulkadega). Külmkastme jaoks tükeldasin sibula hästi väikesteks kuubikuteks (kui on soovi, võib lisada ja hapukurgikuubikud), lisasin hapukoore ning majoneesi ning vastavalt soovile erinevaid maitseaineid. Salatiga palju vaeva ei näinud, vaid keetsin külmutatud kaunube juurde (hea maitse annab juurde see, kui vahetult pärast kuumast veest nõrutamist panna oad kaussi ning lisada natuke võid, mis sulab ära).

Neljapäev (18.04)
L – Benedictuse saiad a la Kersti
Lõika saiale auk (ring või nelinurk, kuidas ise soovid) sisse, pane pannile praadima ning löö muna saiaauku. Maitsesta pipraga ja sega soovikorral munakollane munavalgeda (noh noaotsaga teed rebu katki). Keera sai ringi ja prae teiselt poolt. EHK siinkohal on Benedictuse saiad valmis, aga a la Kersti tähendab järgmist – kui sai on valmis, tõsta taldrikule, lisa viilutatud tomat, salaamivorstiviil ja riivjuust ning pista mikrokasse kuni juust on sulanud.
Õ – Riis kanakastmega a la Philippe ja Kersti
Kana panin seekord eelnevalt marineerima järgmisesse marinaadi (saadud Philippelt) – tükelda sibul, küüslauk, ingver. Lisa laim, oliiviõli, pipar, karri ning sega omavahel. Lisa tükeldatud kana ning sega veelkord nii, et kanatükid on marinaadiga kaetud. Jäta külmikusse seisma (minul seisis u 3-4 tundi. Olenevalt kui hapukat marinaadi soovid, suurenda laimi kogust). Kastme jaoks võtsin kogu kupatuse ja panin pannile praadima (enne pannile panemist võiks kanamarinaadi korraks veega läbi lasta, et võimalik vedelik, mis hapukat maitset produtseerib, eemaldada). Lisasin juurde tükeldatud šampinjonid ja porgandiviilud (koorid porgandi ära ja siis sama koorijaga tõmbad porgandi viile) ning praadisin kogu segu, kuni kana oli valmis. Kogu kupatuse valasin üle kookospiimaga ning lisasin lõpuks pestud spinatilehed. Serveerida keedetud riisiga.

Reede (19.04)
L – Tuunikala võileivad
Valmista tuunikalasegu, kuhu käib tuunikalakonserv, hakitud keedumuna, väikesteks tükkideks hakitud sibul ning majonees, mis tuleb omavahel läbi segada. Määri sai võiga, pane saiale jääsalatileht, siis tuunikalasegu ning kata teise võiga määritud saiaviiluga.
Õ – Keedukartulid pikapoisi ja kastmega
Pikapoisi jaoks lisasin hakklihale (500gr) tükeldatud sibula, küüslaugu, soola ning pipra ja segasin massiks. Lisasin vees leotatud saiaviilud (3tk) ja munad ning segasin veelkord ühtlaseks massiks. Jätsin külmikusse seisma mõneks ajaks. Ahjus kõpsetamiseks vormisin pannile 2 pätsi ning kõpsetasin umbes tunnike äkki (või noh oleneb, millal hakkliha küpseks saab). Kaste oli puhtalt jahukaste ehk pannile õli, jahu, soola ja pipart, pruunistada ning valada vett ning segada, et tükke ei jääks. Erilise maitse andis kohalik loomalihapuljongikuubik, mis muutis kastme just selliseks, mis andis mõnusa vungi söögile. Kõrvale lisaks keedukartulid.

Laupäev (20.04)
L – Tuunikala võileib ja Tortilla
Samad retseptid nagu paar päeva tagasi (mul jäi mõlemat segu üle)
Õ – Praekartulid viineri ja munaga
Võib teha nii toorest kartulist kui ka eelmisel päeval üle jäänud keedukartulist (nagu mina tegin). Ehk tükelda kartulid pannile, maitsesta soola ja pipraga ning prae. Lisa tükeldatud viinerid ning pruunista. Lõpuks lisa muna(d) ning sega korralikult läbi. Söök on valmis, kui muna on küpse.

Pühapäev (21.04)
L – Soojad võileivad
Retsept sama
Õ – Pasta Bolognese kastmega
Bolognese kaste oli valmistoode, seega minul jäi üle vaid hakkliha (500gr) pruunistada ning maitsestada ning lõpuks ülevalada kastmega. Sõime seda keedetud spagettidega.

Esmaspäev (22.04)
L – Omlett šampinjonide ja salaamiga
Sama retsept, mis eelnevalt
Õ – Kanasupp a la Estonia (nagu mina seda nimetan)
Ostad terve kana (void ka kanafileedest teha, see tähendab vähem nokkimist kuid suuremat väljaminekut) ja paned selle potti keema. Mina lisan maitseks juurde kanapuljongit, pipart (teinekord ka soola) ning koorin ühe sibula ning lõigun suuremad tükid (et supileem jääks selgem, kuigi see eriti ei aita 😀 ). Keeda kana kuni see on valmis ning tõsta eraldi kaussi jahtuma. Leem kurna läbi sõela (et võimalikud suuremad kananahatükid ja ka sibul ei satuks supi sisse). Kui kana on piisavalt jahtunud, puhasta supi jaoks liha tükid (kondid, nahk ja muu jama ära supi sisse pane). Tee klimbitaigen valmis – vahustan muna, mis on maitsestatud pipra ja soolaga. Lisa jahu, kuni taigen ei ole enam munalimane ning ka mitte liiga paks. Pane külmikusse oma järjekorda ootama. Aseta leem potiga uuesti keema, vajadusel lisa tavalist vett ning lisa kartulikuubikud (ise tead, kui palju neid panna tahad), suurema suurusega riivitud porgand (void lõikuda ka porgandikuubikud või rattad, mulle meeldib riivitult), kanaliha tükid ja soovi korral ka väikeseid nuudleid. Kui supp peaaegu keeb, lisa veel klimbid. Klimpide panemisel suppi olen kasutanud seda nippi, et koos klimbitaignaga panen külmikusse ka veekruusi külma vee ja lusikaga, sest siis tulevad hiljem klimbid paremini lusika küljest lahti ja lusikas omakorda jahtub kiiremini.

Teisipäev (23.04)
L – Benedictuse saiad a la Kersti
Sama retsept
Õ – friikad, kalafilee, porgandisalat, jääsalat sinduriga, sibula külmkaste
Kuna teisipäeva olin eemal, siis jätsin endale tagavaravõimaluse söök ruttu valmis teha. Mis ma õppisin, oli see, et siinsed külmutatud friikartulid on totaalkräpp, enam ma neid ei tee, kui see üks pakike, mis veel sügavkülmas ootab. Kalafilee praadisin niisama. Porgandisalat tähendab väiksema suurusega porgandi riivimist ja hiljem veidike oliiviõli lisamist; jääsalati hakkisin lihtsalt ja maitsestasin kergelt sidrunimahlaga; sibula külmakaste tähendab sama, mis eelnevalt tehtud külmkaste, lihtsalt väikseks hakitud sibulatükid lisasin ka.

Kolmapäev (24.04)
L – Tuunikala võileivad
Määri sepikule void, lisa jääsalatileht, peale mätsi tuunikala tükke, edasi tomativiilud ja soovi korral keedumuna viilud. Peale pane majoneesi ning teine võiga määritud sepikuviil.
Õ – Täidetud paprikad (tänud Kadrile retsepti eest), oad/herned/mais, porgandi-kapsasalat. Magusaks küpsisekook
Prae hakkliha koos väikeseks hakitud sibulaga, lisa ka peeneks hakitud küüslauk ning tsukiinitükid. Lõpuks haki šampinjonid ning lisa hakklihasegule. Lõikad paprika pooleks, puhasta ettevaatlikult sisemusest (justnimelt ettevaatlikult, kes mina suutsin mitu väikest augukest tekitada, mi soli paha paha), täida hakklihaseguga, vala peale muna-hapukoore segu ning pane ahju (nt 200 kraadi kuumuses). Küpseta kuni paprika on pehme. Lisa katteks riivitud juust ning pane ahju, kuni juust on lõplikult sulanud. Väikese  vihjena – ühele inimesle piisab kas 1 suurest paprikast (saab nö 2 paprika poolt) või 1.5 väikesest paprikast (saab nö. 3 paprika poolt).
Küpsisekook oli paras eksperiment. Eestis olen seda ju kordi teinud ja olenevalt kas kasutan Selga või Kalevi küpsiseid, leotan neid kohvis (Kalevi küpsiste puhul). Siin aga ei ole ju kumbagi küpsist, seega kasutasin kohalikku maiust, mis välimuselt meenutas neid ümmargusi Marie küpsiseid. Läksin riski peale ning ei leotanud neid eelnevalt kohvi, mi soli viga. Samal õhtul olid küpsised liiga kõvad ent järgmise päeva lõunal olid täitsa mõnusalt pehmed (no jäi seda kooki alles eksole). Aga koogi ise tegin nii – määrisin küpsised mõlemalt poolt maasikamoosiga (olenevalt maitsest võib kasutada ka teisi moose. Kui moos on liiga paks, aitab saumiksriga purustamine) ja ladusin ritta. Määrisin peale kodujuustu-vahukooresegu ning ladusin uue rea moosiga möksitud küpsiseid. Ja jälle segu. Niimoodi tuli kokku 3 kihti. Kodujuustu-vahukooresegu jaoks vahusta eelnevalt vahukoor (lisa suhkrut ning soovi korral ka vanillisuhkrut/vanilliekstrakti), kuid mitte täitsa valmis. Sega sisse kodujuust ning vahusta, kuni mass on enamvähem ühtlane ja enam mitte liiga vedel.

Neljapäev (25.04)
L – Kanawrap / Tortillad
Kanawrapid tegin samasse ümbrisesse, mis tortillad. Kanawrapi jaoks määrisin ümbrisele void, hakkasin jääsalatit vahele, panin tomati- ja kurgiviile ning praadisin kanatükid. Lõpetuseks lisasin barbeque kastet (mida siin mail pannakse pea igale söögile) ja keerasin wrapi rulli.
Tortillad tegin sama retseptiga (endiselt oli eelnevalt tehtud sisu üle, kuid see sai otsa 😀 )
Õ – riis köögiviljadega, kanakoivad Philipi marinaadis tehtud. Magusaks porgandikook.
Kanakoivad panin samasse marinaadi, mis mõned päevad tagasi (marinaadis olid nad umbes 4 tundi), hiljem küpsetasin ahjus. Riisi keetsin, panin pannile ning praadisin külmutatud köögiviljadega läbi, lõpus maitsestasin. Porgandikoogi tegemisel kasutasin hea kolleegi Kairu retsepti, esimene porgandikoos, mis ma tegin ja superhea tuli välja. Eriti eelmise päeva vahukoore-kodujuustu seguga, sest kreemi ma eraldi ei teinud.
Väga hea ja lihtne on teha ka porgandi-pähklikooki:
2,5 dl suhkrut (panin 2 dl tavalist ja 0,5 dl fariinisuhkrut)
4,5 dl jahu
3 tl küpsetuspulbrit, 2 tl kaneeli, 0,5 tl soola
2 muna
3,5 dl õli (ära JUMMALA eest pane rohkem õli!!!)
5 dl riivitud porgandit
2dl purustatud kreeka pähkleid
Sega omavahel kuivad ained. Vahusta munad ja sega munade hulka esmalt õli, siis kuivained, seejärel porgand ja pähklid. Kalla 24cm läbimõõduga vormi ja küpseta ahjus 175 kraadi juures 50-60 minutit. Lase vormis 5 min jahtuda, võta vormist välja ja jahuta täielikult
Kreem
450 gr toorjuustu
4 dl tuhksuhkrut
4 sl sidrunimahla.
Vahusta toasoe toorjuust tuhksuhkruga ning mahlaga. Lõika kook kaheks, määri kreemi vahele ja peale.

Reede (26.04)
L – Kanawrap / Tuunikalapizza
Kanawrap oli valmistatud samamoodi.
Tuunikalapizza jaoks ostsin valmisalused, ladusin peale tuunikala, sibula, tomati ning pistsin ahju. Kui pizza oli peaaegu valmis, lisasin riivjuustu ning supsti korraks veel ahju.
Õ – kartulipuder (lamba)hakklihakaste, keedetud lillkapsas ja porgad. Magusaks šokolaadimuffinid
Kartulipudru tegin samamoodi nagu eelmine kord ent seekord hakkisin sisse veel rohelist sibulat (et oleks ilusam ja kirjum vaadata). Hakklihakastme jaoks praadisin hakkliha koos hakitud sibula ja küüslauguga, lisasin hakitud šampinjonid ning maitsestasin segu ära. Lisasin jahu ning segasin veelkord ning lasin veidike praadida (kuni jahu pruunistus. Keegi õpetas kunagi nii tegema, ma enam ei mäletagi, kes). Edasi lisasin vett niipalju, et segamisel ei jääks jahust tükke. Lõpuks lisasin piima ning hakkisin rohelist sibulat sisse. Lillkapsa ja porgandi keetsin lihtsalt ära, pärast kuumast veest nõrutamist lisasin võitükke. Šokolaadimuffinid tegin alljärgneva retsepti järgi, kuid panin lisaks vormipõhja pähkleid, mis ilmselt tingisid muffinite sissevajumise ja tooreks jäämise 😀 Muffineid me sel õhtul ei söönud!
Šokolaadimuffinid
100 gr void või margariini
2 muna
2.5dl suhkrut
1tl vanillisuhkrut
1gr soola
4sl kakaod
2dl jahu
0.5tl küpsetuspulbrit
Sulata rasvaine ja lase jahtuda. Vahusta muna suhkruga. Sega vanillsuhkur, sool, kakao, jahu ja küpsetuspulber ja lisa vahustatud munale. Lisa jahtunud rasvaine. Pane muffinivormid plaadile ja täida tainaga 2/3 vormist. Küpseta ahju alumises osas 225ºC juures u 10 minutit. Valmis küpsetistel lase jahtuda vormis.

Nädalavahetus (27-28.04)
Kuna oli väga kerge nädalavahetus ja kokkasin vaid ühele farmerile, olid mõlemal päeval lõunaks tuunikalavõileivad ja õhtuks spagetid viineri ning juustuga, tomati-spinati salatiga.

Esmaspäev (29.04)
L – Benedictuse saiad a la Kersti / singivõileivad
Õ – riis lihakastmega, keedetud köögiviljasegu

Teisipäev (30.04)
L – Benedictuse saiad a la Kersti / kanawrapid
Õ – pikkpoiss ahjukartulite-, porgandi- ja brokkoliga, jahukaste

Kolmapäev (01.05)
L – Tuunikalavõileivad, banaan
Õ – Pasta kanalihaga

Neljapäev (02.05)
L – Singivõileivad
Õ – Täidetud paprika keedetud brokkoliga, porgandi-kapsa-õunasalat

Reede (03.05)
L – Singiwrapid
Õ – Kartulipuder kanafilee, keedetud ubadega, tomati-kurgisalat

Laupäev (04.05)
L – Benedictuse saiad a la Kersti
Õ – Riisi-liharoog

Pühapäev (05.05)
L – kanawrapid
Õ – spagetid Bolognese kastmega

Esmaspäev (06.05)
L – Tuunikalavõileivad
Õ – Ahjuliha kartulite ja porganditega

Teisipäev (07.05)
L – Lihawrapid
Õ – Pasta kanalihaga. Porgandikook vahukoorega

Kolmapäev (08.05)
L – Omlett
Õ – Kartulipuder kotletidega a la Triin

Neljapäev (09.05)
L – Soojad grillvõileivad
Õ – Riis kanakoibadega. Keedetud brokkoli ja lillkapsas. Šokolaadimuffinid

Reede (10.05)
L – lihawrapid/tuunikalavõileib
Õ – Kartulipuder lihakastmega, keedetud oad + porgandi-kapsasalat

Laupäev (11.05)
L – Lihawrapid, küpsised, banaan
Õ – Pasta sügavkülmikust

Pühapäev (12.05)
L – Kananuggitsawrapid, küpsised, pirnid
Õ – Täidetud paprikad, keedetud oad ja porgandid. Biskviitkook külmutatud marjadega.

Esmaspäev (13.05)
L – Benedictuse saiad a la Kersti, jogurt
Õ – Riis, kanakaste a la Lucie (marinaad a la Phillipe)

Teisipäev (14.05)
L – Tuunikalawrapid, küpsised, jogurt, banaan
Õ – Kartulipuder pikapoisiga

Kolmapäev (15.05)
L – Soojad võileivad pikapoisiga, küpsised, pirn, jogurt
Õ – Ahjukana kartulite ja porgandiga, kurgi-tomati-jääsalati salat. Banaanimuffinid
Kana valmistasin niipalju ette, et hommikul määrisin väljast ja seest majoneesi-sinepi seguga, väljast maitsestasin veel karry-soola seguga ning sisse panin küüslauku ning sibulat. Seisis niimoodi u 3-4 tundi enne ahju panekut

Neljapäev (16.05)
L – Kanawrapid, küpsised, pirn, jogurt
Õ – Pasta

Reede (17.05)
L – Tuunikalavõileivad, pirukad
Õ – Riis, lihakaste, keedetud oad, banaanimuffinid

Laupäev (18.05)
L – Tuunikalavõileivad/singivõileivad, jogurt, pirn, muffin
Õ – Sügavkülmiku toit

Pühapäev (19.05)
L – Kanawrapid, jogurt, muffin, pirn
Õ – Pasta bolognese

Esmaspäev (20.05)
L – Benedictuse saiad a la Kersti
Õ – kartulipüree, kalafilee, külm kaste

Teisipäev (21.05)
L – Tuunikalawrapid, minipirukad, pirn, jogurt, küpsised
Õ – Riis kanakoivad, jääsalat, banaanimuffinid

Kolmapäev (22.05)
L – Kanawrapid, muffin, minipirukas, küpsised, pirn, jogurt
Õ – Ahjuliha kartulite, porgandi ja brokkoliga

Neljapäev (23.05)
L – Benedictuse saiad a la Kersti, jogurt, küpsised, õun/pirn
Õ – Kartulipuder pikapoisiga, keedetud lillkapsas/oad

Reede (24.05)
L – Kananuggitsawrapid, küpsised, õun/pirn
Õ – Pasta, porgandikook

Laupäev (25.05)
L – pikapoisi võileivad, kõpsised, õun/pirn/banaan
Õ – Riis lihakastmega

Pühapäev (26.05)
L – Kanawrapid, kiivi/banana, jogurt, küpsised
Õ – Pasta Bolognese

Esmaspäev (27.05)
L – Tuunikalavõileivad, banana, jogurt
Õ – Ahjukana kartulite ja porgandiga

Teisipäev (28.05)
L – Tuunikala wrapid, jogurt, puuvili
Õ – Riis a la Lucie. Rosinamuffinid šokolaaditükkidega

Kolmapäev (29.05)
L – Kanavõileivad
Õ – Kartulipüree hakklihakastmega

Neljapäev (30.05)
L – Soojad võileivad
Õ – Pasta

Reede (31.05)
L – Benedictuse saiad a la kersti
Õ – Kersti/Rob/Dash sõid pubis, Brendan sai külmiku toitu 😀

Laupäev (01.06)
Kokal oli vaba päev ja pidas sünnat üldse 🙂

Pühapäev (02.06)
Kokal oli endiselt vaba päev ja käis netballi mängimas.

Esmaspäev (03.06)
L – Tacod
Õ – Kartulipüree kanakoibadega, keedetud lillkapsas, kurgi-tomati-kodujuustusalat

Teisipäev (04.06)
L – Tacod
Õ – Riis lihakastmega, keedetud broccoli ja oad. Porgandikook

Kolmapäev (05.06)
L – Tuunikalavõileivad
Õ – Kanasupp/täidetud paprika

Neljapäev (06.06)
L – Benedictuse saiad a la Kersti
Õ – Kartulipüree pikapoisiga

Reede (07.06)
L – Kanavõileivad
Õ – Pubi- ja külmikuralli

Laupäev (08.06)
Kokal on jällegi vaba päev

Pühapäev (09.06)
Kokk läheb netballi mängima

Esmasp2ev 10.06
L- Benedictuse saiad a la Kersti
6- Kanapasta

Teisip2ev 11.06
L- Soojad saiad
6- Kartulipuder kalafilee ja kylmkastmega

Kolmap2ev 12.06
L- Tuunikala v6ileivad
6- Kanasupp, t2idetud paprika

Neljap2ev 13.06
L- Benedictuse saiad a la Kersti
6- Pikkpoiss ahjukartulite, porgandi ja brokkoliga. Mustika/rosina biskviitkook

Reede 14.06
L- Kananuggitsa wrapid
6- Riis a la Lucie

Laup2ev ja pyhap2ev – kokal vaba p2ev

Esmasp2ev 17.06
L- Benedictuse saiad a la Kersti
6- Pasta Bolognese

Teisp2ev 18.06
L- soojad v6ileivad
6- Riis lihakastmega, keedetud uba/mais,hernes,porgand

Kolmap2ev 19.06
L- Tuunikala wrapid
6- Kanasupp ja t2idetud paprika

Neljap2ev 20.06
L- kana/tuunikala v6ileivad
6- Ahjuliha kartulite, porgandi,lillkapsaga

Reede 21.06
L- Benedictuse saiad a la Kersti
6- Kartulipyree kanakoibadega

Laup2ev – pyhap2ev oli kokal vaba p2ev

Esmasp2ev 24.06
L- Kananuggitsawrapid
6- Kanapasta

Teisip2ev 25.06
L- Tuunikalav6isaiad
6- Riis lihakastmega

Kolmap2ev 26.06
L- Soojad v6ileivad
6- Ahjukana kartulite, porgandi ja brokkoliga

Neljap2ev 27.06
L- Kanav6isaiad
6- Kartulipyree pikapoisiga, keedetud oad

Reede 28.06
L- Benedictuse saiad a la Kersti
6- Kartulipyree pikapoisiga, keedetud oad

Esmasp2ev, 01.07
L – Kananuggitsa wrapid
6 – Riis a la Lucie

Teisip2ev, 02.07
L – Benedictuse saiad a la Kersti
6 – Kartulipyree, kalafilee, kylm kaste

Kolmap2ev, 03.07
L – Tuunikala v6ileivad
6 – Kanasupp, t2idetud paprika. Sidrunikook

Neljap2ev, 04.07
L – Tuunikala v6ileivad
6 – Kanapasta

Reede, 05.07
L – Kanav6ileivad
6 – Riis, lihakaste, keedetud oad

N2dalavahetus oli j2llegi vaba

Esmasp2ev, 08.07
L – Kananuggitsa wrapid
6 – Kanapyree, kalafilee. Porgandikook

Teisip2ev, 09.07
L – Benedictuse saiad a la Kersti
6 – Riis lihakastmega, keedetud oad

Kolmap2ev, 10.07
L – Soojad v6ileivad
6 – Ahjuliha kartulite ja porgandi ja brokkoliga

Neljap2ev, 11.07
L – T uunikala v6ileivad
6 – Pasta bolognese

Reede, 12.07
L – Benedictuse saiad a la Kersti
6 – Kartulipyree kanakoibadega, keedetud oad

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s